ACS es va establir l’any 1994 com una empresa dedicada a la conservació de l’audició i a la fabricació de productes a mida per a la protecció auditiva.

Després de presentar els protectors auditius de la sèrie ER reconeguts a nivell mundial i dissenyats específicament per a músics, a més del seu primer monitor intraauricular —el T3—, ACS va desenvolupar ràpidament una reputació entre músics i amants de la música.

ACS va continuar desenvolupant la seva pròpia gamma de filtres de protecció auditiva i va introduir la sèrie PRO, que actualment és el producte de protecció auditiva que utilitzen milers de persones arreu del món, anant més enllà del sector de la música i arribant a àmbits com la indústria, l’exèrcit i l’automobilisme.

Amb una reputació cada vegada més important entre músics i audiòfils, ACS ha seguit desenvolupant els seus monitors intraauriculars, presentant una nova gamma de monitors amb l’objectiu de proporcionar una adaptació i un so excel•lents per a tothom. Els models específics de consumidor i àudio pro han permès a ACS satisfer millor les necessitats i desitjos dels seus clients.

El desenvolupament continuat de la seva línia de productes i la necessitat d’innovar en totes les àrees impulsa la companyia a oferir el millor en els productes i serveis que l’han dut a la fama, entenent que cada producte és un article exclusiu i que cada client és completament únic.

ACS també ha augmentat la seva reputació internacional a través d’una varietat de distribuïdors, socis de fabricació i instal•lacions especialitzades pròpies. Actualment, ACS opera en més de 24 països d’arreu del món.

ACS és una companyia privada del Regne Unit.
ACS utilitza tecnologia de fabricació 3D d’última generació per obtenir un producte precís i reproduïble.
ACS té una extensa gamma de productes certificats.
ACS és una empresa amb certificació ISO 9001:2015, amb reconeixement internacional.
ACS ofereix un bon servei d’atenció al client.

ACS està registrada a Anglaterra i Gal•les, Núm.: 03189815
Número d’IVA: 660528635
BS EN 352-2 ISO 9001:2015 Núm. registre: GB 15099

  • 5 star review  Joost great dude for looking after me and my ears. It was different at first using them during my sets but now I couldn’t imagine doing a set without them. No more nights of ringing ears. ���

   thumb Jameson Gilvarry
   7/26/2018
  • 5 star review  Best in the business, hit up Joost for all your music ear plug needs, the guy is a gent and professional Highly recommend

   thumb Gaz Kempster
   7/27/2018
  • 5 star review  Love your ears!

   thumb Nicolás Díaz
   6/12/2018
  • positive review  Cool Idea for us Music industry entrepreneurs... Full support From Vitamin Malta <3

   thumb Adrian Grech
   10/10/2018
  • 5 star review  They are very good professionals, Im very happy with my customs ear plugs :)

   thumb Alej Andro
   7/30/2018
  • 5 star review  Thanks Joost for the consulting about hearing protection and ILE for the unproblematic process of ordering and delivery of my new ACS PRO17. During the first test I was surprised about the filtered but still natural sound. I will use them as often as possible.

   thumb Martin Rüssmann
   8/06/2018
  • 5 star review  save the ears! :)

   thumb Justin Kuijt
   6/21/2017
  • 5 star review  Great experience working with Ibiza Loves Ears. Easy and affordable way for your ear protections.

   thumb Alexandru Preda
   7/26/2018
  • 5 star review  hey ho...massive support for this product...!!! ...I am very happy with my new protectors... ...2 bodyguards for my personal main sence... ...I will never go out again without those 2... ...thanx to joost for working this out, creating and delivery have been fast as hell...so just get you some...and" the groove is got to be shaken, not stirred"...

   thumb Enrico Regini
   7/28/2018
  • 5 star review  awesome fit and an awesome product! Couldnt be happier

   thumb Jesse Grushack
   7/26/2018
 • WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP