Mai ha estat tan fàcil comprar un producte personalitzat d’ACS!

Si vols aconseguir un dels nostres productes personalitzats, necessitarem les teves impressions auditives. Després d’enviar-nos un correu electrònic amb la comanda desitjada, pots reservar una cita local amb un dels nostres audiòlegs i impressors homologats a nivell nacional. Alternativament, també pots fer-te les impressions auditives a Eivissa: fes clic a “Contacta’ns” per a més informació.

Prenedors

Després de la teva cita amb el teu impressor local, has d’enviar-nos les teves impressions auditives al Regne Unit*. Et donarem un número de comanda que has d’afegir a la bossa d’impressió. Porta el teu paquet a l’oficina de correus i envia-ho a:

Advanced Communication Solutions Ltd
Units 22-23 Beaumont Close
Beaumont Industrial Estate
Banbury
Oxfordshire
OX16 1TG
United Kingdom

[*Els costos d’enviament de correus es descomptaran del preu de la comanda, de manera que no hauràs de pagar cap euro extra!]

Des d’aquí, t’avisarem per correu electrònic quan haguem rebut les teves impressions i et contactarem de nou per correu electrònic per informar-te quan s’hagi enviat la teva comanda completada a la ubicació desitjada.

Escanegem les teves impressions auditives i durant quatre anys seran vàlides gràcies a una còpia electrònica, de manera que si més endavant vols algun altre dels nostres productes personalitzats pots fer la teva comanda directament, sense necessitat de fer-te unes altres impressions auditives!

*Si us plau, tingues en compte que els productes personalitzats d’ACS requereixen bones impressions profundes per crear un segell a l’orella! És important que no hi hagi bloqueig de cera al canal auditiu. Si creus que pots tenir una acumulació de cera, consulta-ho amb el teu metge local abans de reservar hora per fer les impressions auditives. Pot ser que hagis de pagar una quota si un proveïdor d’impressions no pot fer-te les impressions el dia que el visites.

Consultes internacionals

Si no ets a Espanya o a Eivissa, visita la nostra pàgina web internacional www.acscustom.com per trobar un soci d’ACS a prop teu. Si no hi ha un soci d’ACS al teu país, contacta’ns aquí per obtenir assessorament sobre comandes i enviaments.

WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP