Protecció Auditiva Industrial

ACS s’especialitza en la protecció auditiva a mida per a una àmplia varietat de llocs de treball, des de fàbriques, magatzems i obres fins a aeroports, parcs de bombers i bases militars.

La protecció auditiva és necessària en qualsevol entorn de treball on l’exposició mitjana al soroll sigui superior a 85 dB, i els nostres taps per a oïdes de la sèrie PRO ofereixen la protecció correcta per a gairebé qualsevol sector de la indústria.

Taps per a les orelles personalitzats de la sèrie PRO
Els taps per a les orelles de la sèrie ACS inclouen dos elements importants: taps fets a mida i filtres per atenuar el so.

Cada tap auditiu està fet d’una impressió de l’oïda de l’usuari per garantir que s’ajustin a la perfecció, evitant que el so es filtri a través dels espais que es poden trobar en els taps genèrics per a les orelles. A més, els taps per a les orelles de la sèrie PRO estan fets de silicona mèdica suau per garantir que s’ajusten de manera segura i còmode, fins i tot quan s’utilitzen durant períodes de temps llargs.

Els filtres d’atenuació instal•lats en els nostres taps per a les orelles redueixen els nivells de so a nivells segurs sense causar amortiment, perquè l’usuari pugui sentir-hi de forma segura i clara.

Els filtres PRO estan disponibles en una gamma de diferents atenuacions per garantir la correcta reducció de so en qualsevol entorn, i s’han provat i certificat segons la normativa europea per a taps protectors auditius EN352-2.

Veure la gamma de la sèrie PRO.

Opcions addicionals
També hi ha opcions addicionals disponibles, com els elements de subjecció per facilitar la inserció i l’extracció dels taps, o els cordills per al coll per penjar els taps quan no s’utilitzen. A més, podem gravar els taps amb els noms dels usuaris o números de sèrie perquè puguin identificar-se fàcilment.

També podem fabricar els taps auditius amb colors diferents, i fins i tot fer-los de colors diferents per a cada orella per ajudar a identificar el que va a l’esquerra i el que va a la dreta.

Els taps per a les orelles de la sèrie PRO també ofereixen el cost i el benefici ambiental de ser reutilitzables —mentre que les persones solen utilitzar i llençar els taps d’un sol ús cada dia, un parell de taps per a les orelles d’ACS pot durar anys.

Productes de comunicació
A més dels nostres taps per a les orelles de la sèrie PRO, ACS també ofereix una gamma de productes de comunicació intraauricular per combinar la protecció auditiva amb la capacitat de seguir en contacte.

Veure la gamma de comunicació.

Contacta amb nosaltres
Si vols obtenir un pressupost o més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb la nostra oficina:

Loves Ears ®
Whatsapp: +31 614339905
e-mail: acscustom@lovesears.com

 

ACS s’enorgulleix d’oferir protecció auditiva a una àmplia varietat de clients de la indústria, entre els quals destaquen:

  • 5 star review  Esa gran familia Locafm me encanta muchísimo la isla ������������� �� Locafm Ibiza sobre todo la música electrónica

   thumb Ramón Jano Alvarez
   7/10/2018
  • 5 star review  Great experience working with Ibiza Loves Ears. Easy and affordable way for your ear protections.

   thumb Alexandru Preda
   7/26/2018
  • 5 star review  awesome fit and an awesome product! Couldnt be happier

   thumb Jesse Grushack
   7/26/2018
  • 5 star review  Great people who cares about my health

   thumb Alejandro Montoya Almeida
   7/26/2018
  • 5 star review  Fantastic service, Joost comes to your home, to measure up and make a mold for your ears. A week or so later they are delivered to your door. I use mine all the time, when playing especially in really loud environments. I'd suggest anyone in the business should protect their ears, it's essential and Ibiza Ears can make that possible in a very simple and personal way.

   thumb Scott Gray
   7/27/2018
  • 5 star review  Keep your ears happy and your music clean �

   thumb Gunnar Koppens
   8/06/2017
  • 5 star review  I much appreciated the professionalism of the staff, Highly Reccomended! Thank you

   thumb Cristian Collodoro
   10/02/2017
  • 5 star review  Good initiatief

   thumb Helemaal Hulleman
   7/03/2017
  • 5 star review  save the ears! :)

   thumb Justin Kuijt
   6/21/2017
  • 5 star review  I'm the owner of custom made earplugs for more than 10 years now. We started as a group of friends wearing them because one of us became almost deaf. At that time lot's of people still were not wearing them because they 'missed' the soundthrill they said. I do not agree! There are different filterlevels and one of the most important things is timing. You really need to put in your earplugs BEFORE entering a venue. Only then you protect your ears AND you will have optimal 'thrill'. Custom made Earplugs don't only protect your ears, they also give you the ability to hear people better when they talk during the loud sounds. After 10 years my ears changed in form so my old plugs did not do the job anymore and started leaking sound. So time to renew my custom made plugs. In the Netherlands you can order your plugs in almost every hearing or optical store. Here in Ibiza, the island of dance, clubs and extreme soundsystems it was difficult to get custom mad earplugs. But thats all over now! Joost (Ibiza Loves Ears) makes them for you. Exactly how you want them. With different filters, but also with fancy colours if you want. Or almost invisible like mine. Just call Joost. He will come to your place and after a week or so you will experience 'clubbing' in a whole new and very protective way. If I look around I still see a too many people without ear protection. Don't play with your hearing. Because when it's too late... It's too late... and your hearing (or a big part of it) is finished. Think smart! Listen to your ears! Mart Groen, dancemusiclover!

   thumb Mart Groen
   7/28/2018
 • WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP