Protecció Auditiva Industrial

ACS s’especialitza en la protecció auditiva a mida per a una àmplia varietat de llocs de treball, des de fàbriques, magatzems i obres fins a aeroports, parcs de bombers i bases militars.

La protecció auditiva és necessària en qualsevol entorn de treball on l’exposició mitjana al soroll sigui superior a 85 dB, i els nostres taps per a oïdes de la sèrie PRO ofereixen la protecció correcta per a gairebé qualsevol sector de la indústria.

Taps per a les orelles personalitzats de la sèrie PRO
Els taps per a les orelles de la sèrie ACS inclouen dos elements importants: taps fets a mida i filtres per atenuar el so.

Cada tap auditiu està fet d’una impressió de l’oïda de l’usuari per garantir que s’ajustin a la perfecció, evitant que el so es filtri a través dels espais que es poden trobar en els taps genèrics per a les orelles. A més, els taps per a les orelles de la sèrie PRO estan fets de silicona mèdica suau per garantir que s’ajusten de manera segura i còmode, fins i tot quan s’utilitzen durant períodes de temps llargs.

Els filtres d’atenuació instal•lats en els nostres taps per a les orelles redueixen els nivells de so a nivells segurs sense causar amortiment, perquè l’usuari pugui sentir-hi de forma segura i clara.

Els filtres PRO estan disponibles en una gamma de diferents atenuacions per garantir la correcta reducció de so en qualsevol entorn, i s’han provat i certificat segons la normativa europea per a taps protectors auditius EN352-2.

Veure la gamma de la sèrie PRO.

Opcions addicionals
També hi ha opcions addicionals disponibles, com els elements de subjecció per facilitar la inserció i l’extracció dels taps, o els cordills per al coll per penjar els taps quan no s’utilitzen. A més, podem gravar els taps amb els noms dels usuaris o números de sèrie perquè puguin identificar-se fàcilment.

També podem fabricar els taps auditius amb colors diferents, i fins i tot fer-los de colors diferents per a cada orella per ajudar a identificar el que va a l’esquerra i el que va a la dreta.

Els taps per a les orelles de la sèrie PRO també ofereixen el cost i el benefici ambiental de ser reutilitzables —mentre que les persones solen utilitzar i llençar els taps d’un sol ús cada dia, un parell de taps per a les orelles d’ACS pot durar anys.

Productes de comunicació
A més dels nostres taps per a les orelles de la sèrie PRO, ACS també ofereix una gamma de productes de comunicació intraauricular per combinar la protecció auditiva amb la capacitat de seguir en contacte.

Veure la gamma de comunicació.

Contacta amb nosaltres
Si vols obtenir un pressupost o més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb la nostra oficina:

Loves Ears ®
Whatsapp: +31 614339905
e-mail: acscustom@lovesears.com

 

ACS s’enorgulleix d’oferir protecció auditiva a una àmplia varietat de clients de la indústria, entre els quals destaquen:

WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP