Preguntes Freqüents

A continuació trobaràs les respostes a les preguntes més habituals amb les quals ens trobem.

No trobes la resposta que estàs buscant? Llavors no dubtis a enviar-nos un WhatsApp al +31 614 33 99 05 o un correu electrònic, estarem encantats d’ajudar-te.

Un cop haguem rebut les teves impressions auditives, el nostre temps de producció sol ser de 5 a 10 dies. Això pot variar segons la quantitat de comandes que tinguem en producció.

Oferim un servei exprés si tens molta pressa per rebre la teva comanda, amb un cost extra de 140 € per producte. El servei exprés en taps per a les orelles PRO és de 24 hores de temps de producció. L’exprés per a MIA és de 48 hores de temps de producció. Durant períodes amb un volum de comandes particularment elevat podem suspendre aquest servei. Si vols fer una comanda exprés, si us plau envia un Whatsapp a la nostra oficina a Espanya, al +31 614 33 99 05.

El teu producte personalitzat pot durar indefinidament, però recomanem que et facis noves impressions auditives cada 4 anys, perquè la forma dels canals auditius pot canviar amb el temps.

Tots els productes tenen un període de garantia de 30 dies per problemes d’ajustament, i 12 mesos de garantia per defectes/components de fabricació.
Per veure detalls complets fes clic aquí.

Sí, els podem arreglar. Pots enviar-los a la nostra oficina de Banbury amb una carta de presentació on s’expliqui el problema i on es facin constar les teves dades de contacte, i et respondrem amb un pressupost per a la reparació en qüestió de dies.

Conservarem una còpia digital de les teves impressions auditives durant 4 anys i podrem utilitzar-les per fabricar altres productes quan els encarreguis.

Fer-te les impressions auditives és un servei gratuït que obtens en comprar els nostres productes personalitzats, i qualsevol cost derivat d’aquestes impressions va a càrrec nostre. Per tant, no podem oferir un descompte en comandes addicionals.

La guia que et presentem a continuació et pot ajudar, però si no n’estàs segur no dubtis a contactar-nos al Whatsapp +31 614 33 99 05 per obtenir assessorament.
Pro10 – Per a músics acústics i bandes petites. Per a la protecció lleugera en ambients quotidians.
Pro15 – Músics d’orquestra
Pro17 – DJs, vocalistes, enginyers de so, amants de la festa.
Pro20 – Protecció extra d’alta freqüència, ideal per a bateries.
Pro26 – Per al personal d’esdeveniments i per a les persones exposades a alts nivells de so durant períodes de temps llargs. Adequat per a l’ús industrial.
Pro27 – Ideal per a motociclistes i l’automobilisme. Tub de so més prim en el motlle per ajudar a reduir el so del vent sota el casc.

Hem creat una nova pàgina per tal d’ajudar-te a triar quin monitor intraauricular és l’adequat per a tu. Pots consultar-la aquí – guia de comparació.
Aquesta guia et pot ajudar a triar-lo, però si no n’estàs segur no dubtis a contactar-nos al Whatsapp +31 614 33 99 05 per obtenir assessorament.

  • 5 star review  Thank you Ibiza Loves Ears for looking after me and my ears. In the beginning was a bit different but now i can't live without my earplugs. Full Recommend

   thumb Luiz Felippe Fell Reis
   7/26/2018
  • 5 star review  Joost is a nice guy who knows his stuff, and handles the making of the ear impressions very well. The ear plugs fit nicely and work as promised. Hardly any occlusion as far as I can tell and great noise protection while being very much able to understand what people nearby are saying in a club or bar with loud music.

   thumb Francois Free Bidó
   7/29/2018
  • 5 star review  Outstanding deal, Joost is a charming and thorough professional who attends with exceptional kindness. The earplugs are of very good quality and I'm very happy with them and with the recommendation of Joost. I'd definitely recommend them to my friends.

   thumb Juan Trm
   7/27/2018
  • 5 star review  Esa gran familia Locafm me encanta muchísimo la isla ������������� �� Locafm Ibiza sobre todo la música electrónica

   thumb Ramón Jano Alvarez
   7/10/2018
  • 5 star review  save the ears! :)

   thumb Justin Kuijt
   6/21/2017
  • 5 star review  I'm very happy with my Ibiza Loves Ears protection plugs. I'm living on Ibiza and the music in clubs is so extremely loud sometimes. I never go out without my ear plugs here!! And I advice you to do the same. Next to that because of my work as a DJ/Vocalist my ears are very important for me and I don't want to damage them when not necessary. Think about your future and get yourself some good earplugs!! The whole creating and delivery service went really fast!

   thumb Chelsea van de Kimmenade
   7/26/2018
  • positive review  Cool Idea for us Music industry entrepreneurs... Full support From Vitamin Malta <3

   thumb Adrian Grech
   10/10/2018
  • 5 star review  Great people who cares about my health

   thumb Alejandro Montoya Almeida
   7/26/2018
  • 5 star review  Good initiatief

   thumb Helemaal Hulleman
   7/03/2017
  • positive review  La música es importante en nuestras vidas pero la salud más. Músicos, Djs y cualquier persona que trabaje en ambientes con volumen extremo, bien sea música o ruido, debe protegerse de cualquier futuro problema auditivo. Ibiza Loves Ears tiene la solución para ello.

   thumb Joa Escribano
   10/15/2018
 • WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP