Informació d’enviament del Espanya

Les opcions d’enviament següents s’apliquen còmodament de forma automàtica durant el procés de pagament per garantir-te l’opció d’enviament més adequada per a la teva comanda. Totes les comandes s’envien utilitzant els serveis de Royal Mail, i els terminis de lliurament que es detallen a continuació comencen a partir del dia en què s’envia la comanda.

Despesa en la comanda Servei d’entrega Seguiment Subscrit Cost
£0 – £9.99 RM 1a classe – 1-2 dies laborables N N £1
£10 – £99.99 RM amb seguiment 48 – 2 dies laborables S S £4.50
£100 – £199.99 RM amb seguiment 48 – 2 dies laborables S S GRATUÏT
£200 – £499.99 RM Entrega Especial (500) – El dia laborable següent S S GRATUÏT
£500 – £999.99 RM Entrega Especial (1000) – El dia laborable següent S S GRATUÏT
£1000+ RM Entrega Especial (2500) – El dia laborable següent S S GRATUÏT

Productes no personalitzats

Després de fer una comanda d’un producte no personalitzat, la teva comanda es processarà i s’enviarà el dia laborable següent (segons disponibilitat). Un cop enviada, rebràs un correu electrònic de confirmació. Si la teva comanda inclou l’opció d’enviament amb seguiment, en el mateix correu trobaràs el número de seguiment de Royal Mail.

Ves a Royal Mail – Seguiment per seguir la teva comanda.

Productes personalitzats

Després de dur a terme una comanda de productes personalitzats, la comanda es registra automàticament en el nostre sistema. Quan rebem les teves impressions auditives, se’t enviarà un correu electrònic informant-te que la teva comanda ha entrat a producció. Un cop la comanda ha finalitzat* i ha passat pel control de qualitat, rebràs un correu electrònic que t’informarà de l’enviament. Si la teva comanda inclou l’opció d’enviament amb seguiment, en el mateix correu trobaràs el número de seguiment de Royal Mail.

Ves a Royal Mail – Seguiment per seguir la teva comanda.

Treballem amb l’objectiu de tenir llesta la teva comanda personalitzada en un termini de 5-7 dies laborables després de rebre les teves impressions auditives. Ara bé, en èpoques de molta feina el termini es pot ampliar a 10-14 dies laborables. Si vols saber el termini de lliurament actual i quan ha d’arribar la teva comanda, truca’ns al +44 (0) 1295 266 665.

Facturació

Després d’haver enviat la teva comanda es genera automàticament una factura, que t’enviarem per correu electrònic el dia laborable següent.

Enviament Internacional

Si no ets al Espanya, ACS té una xarxa de socis internacionals que poden acceptar la teva comanda.
Per trobar un soci a prop teu, visita la nostra pàgina web internacional  www.acscustom.com.
Si no hi ha un soci d’ACS al teu país o regió, posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir assessorament sobre comandes i enviaments.

WhatsApp ESCRÍBENOS EN WHATSAPP